PRU Prahova a inceput vanatoarea de membri. Propaganda suna apoteotic…

0 249

Partidul România Unită, formațiune înființată și de doi deputați din Prahova – foștii liberali  Virgil Guran și Paul Dumbrăvanu – a demarat o campanie de descoperire a viitorilor lideri și membri. În județ, efervescența acesteti acțiuni a atins cote incredibile.

Cităm din ce scriu Patrioții Prahoveni pentru Partidul România Unită pe facebook:

„Pe cine cautam? Lideri decisi sa se implice energic in actiunile civice si politice desfasurate. Persoane care cred în ceva: în valorile neamului, în identitatea românească şi în dreptul nostru de a fi pe acest pământ. Persoane inteligente, energice, vesele care sunt interesate sa castige experienta si implicare in politica. Ne puteti contacta pe facebook, email partidulromaniaunitaprahova@gmail.com sau la numarul de telefon 0344113080.”

Și ca să fie clar ce își propune Partidul România Unită, iată o scurtă descriere din partea organizației Prahova:

„Pentru românii care doresc să lupte cu CORUPŢII, PENALII din PARLAMENT, cu HOŢII, MINCINOŞII şi cu TRĂDĂTORII acestui neam !!!! Dacă iubeşti ROMÂNIA ia atitudine împotriva clasei politice MINCINOASE şi CORUPTE !!! P. R. U. este pentru toţi cei care iubesc ROMÂNIA , pentru toţi cei care s-au săturat de SĂRĂCIE , pentru toţi cei care NU mai vor să ne conducă CORUPŢII , PENALII, MINCINOŞII şi JEFUITORII acestei frumoase ŢĂRI !!!”.

Ce să spunem, le dorim succes…

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.