Produse retrase dintr-un mare lanț de supermarketuri. Spanac contaminat cu virusul hepatitei A

0 211

Produse retrase dintr-un mare lanț de supermarketuri. Spanac contaminat cu virusul hepatitei A, ambalat în România.

Anunțul a fost făcut de Autoritatea Națională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

Vă informăm că am inițiat retragerea de la comercializare şi rechemarea de la client a produsului Spanac pungă 500g, ca urmare a contaminării produsului cu virusul hepatitei A. Se recomandă persoanelor care dețin produsului să nu-l consume, ci să-l distrugă sau să-l returneze la magazin, urmând să primească în schimb contravaloarea lui”, se arată pe site-ul ANSVSA.

PROFI acordă prioritate siguranței alimentare, motiv pentru care vă informăm că am inițiat retragerea de la comercializare şi rechemarea de la client a produsului SPANAC PUNGA 500g, furnizor KREPSIS AVANTAJ SRL, lot ROMANIA 845 ca urmare a contaminarii produsului cu virusul hepatitei A. Se recomandă persoanelor care dețin produsului descris mai sus să nu-l consume, ci să-l distrugă sau să-l returneze la magazin, urmând să primească în schimb contravaloarea lui. Ne cerem scuze pentru inconveniențele create!”, au transmis reprezentanții Profi.

La rândul său, Metro a retras un sortiment de morcovi (baby carrots) din cauza depășirii limitelor de Oxamil, care este un pesticid.

În cazul în care aţi cumpărat produsele menţionate mai sus, vă rugăm să nu le consumaţi şi să le returnaţi în magazinele Metro Cash & Carry România SRL până pe 21.11.2022, urmând să primiţi contravaloarea lor. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente cauzate de acest incident”, au informat reprezentanții Metro.

Adresa ta de email NU va fi publicata.