Procter&Gamble a finalizat noua linie de productie de la Urlati

0 841

Procter&Gamble a finalizat noua linie de productie de la Urlati, unde va produce capsule de detergent lichid. Este vorba, practic, de o nouă fabrică.

Producția care va fi realizată aici va fi exportată în mai multe țări europene.

Investiția de tip greenfield (de la zero) s-a dezvoltat pe o suprafață de mai multe hectare, în apropierea celorlalte facilități industriale ale companiei, din Urlați.

Procter&Gamble a beneficiat, în acest sens, și de un ajutor din partea statului român, în valoare de 29,05 milioane de lei .

Noua fabrică va oferi peste 200 locuri de muncă.

P&G marchează astăzi o etapă importantă a prezenței sale în România. Sărbătorim inaugurarea noii unități de producție a capsulelor Ariel PODS din Urlați, România, o investiție semnificativă în țară. Profilul atractiv al României, palmaresul de succes al P&G pe piața locală și, cel mai important, calitatea excepțională a oamenilor din P&G, au făcut ca această investiție să fie posibilă. De asemenea, dorim să mulțumim autorităților locale, deoarece parteneriatul nostru de succes a dus la realizarea acestui obiectiv, demonstrând încă o dată că, atunci când guvernele, comunitățile locale și companiile își unesc forțele, se întâmplă lucruri bune pentru toți – pentru oamenii pe care îi deservim și pentru comunitățile în care trăim și activăm”, a declarat Antoine Brun, Managing Director al P&G pentru Europa de Sud-Est.

P&G mai are o fabrică de produse pentru îngrijirea părului (șampon și balsam) la Urlaţi, investiție care a costat compania americană aproximativ 100 milioane de dolari. Aici lucrează alți 300 de angajați.

Ziarul de Ploiești

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.