Primul Consiliu Local din judetul Prahova care interzice manelele la o manifestare publica

3 124

Consiliul Local al orașului Breaza face notă atipică și interzice, pe perioada Târgului de Toamnă din localitate, care va avea loc în perioada 9 – 14 octombrie 2015, difuzarea de manele pe spațiul public.

Decizia a fost votată la sfârșitul lunii august, propunerea venind din partea consilierilor Bogdan Gabriel, Barna Gheorghe, Grădinaru Marian, Tanasă Vasile și Vasilescu Daniel.

În hotărârea cu nr. 118/ 27.08.2015, la art. 6,  alin1.) scrie: “Se interzice cu desăvârșire în perimetrul târgului jocul alba-neagra, orice alte jocuri de noroc, precum și difuzarea manelelor”.

Mai mult, aleșii anunță că încălcarea acestor reguli se sancționează cu amenzi.

FOTO: prelucrată, nu apare în realitate

Reclama dupa Articol
3 Comentarii
  1. Manelistul Valoros says

    Aha, foarte frumos, niste corupti cu comportament de bisnitari (cum sunt cam toate consiliile locale din tara asta) interzic manelele. Prrobabil ca toata sleahta aia din primaria Breaza asculta doar Bach si Sibelius, ca orice mita e mai bine primita pe-un Brandenburgic decat pe-un ”sa moara dusmanii mei”.Foarte laudabil, numai ca interzicand manelele incalci si dreptul la libertate de expresie. Nu e niciun temei juridic pe baza caruia sa poti interzice un gen muzical. Oricum toata muzica romaneascsa e manelizata, nu vad cu ce-i mai prejos Guta fata de Delia?

  2. cristian aldea says

    Foarte bine! Manele să ascultați la voi acasă sau în căști! Nu-i nimeni obligat să asculte vaietele unui țigan care nu a deschis o carte de poezie în viața lui! Muzica lăutărească era în tradiția lor,nu manelele!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.