Primarul din Sinaia anunta deschiderea tuturor partiilor de la Cota 2000, in acest week-end

0 477

Primarul din Sinaia anunta deschiderea tuturor partiilor de la Cota 2000, in acest week-end. Gondola Carp este, momentan, închisă din cauza unor defecțiuni.

Autorităţile din Sinaia vor deschide, vineri, pârtiile situate la înălțime.

Primarul Vlad Oprea a dat vestea, anunțând și inaugurarea a două noi trasee, dar şi a unui teleschi care va deservi Valea Soarelui.

A nins, iar peisajul este de vis! În urma discuțiilor cu cei de la Domeniul Schiabil și Serviciul Salvamont am decis să deschidem toate pârtiile din golul alpin la sfârșitul acestei săptămâni, vineri. Sperăm ca Gondola Carp, care este momentan inactivă din cauza unor defecțiuni tehnice să fie reparată până atunci. Dacă nu, vom porni oricum cu cele patru instalații: Gondola Sinaia, Telescaunul Soarelui, banda de la Cota 2000 și cea mai nouă instalație de pe munte: Teleschiul din Valea Soarelui care va fi inaungurat vineri. Are 523 de metri lungime, o capacitate de transport de 800 de persoane pe oră, iar urcarea dureaza putin peste trei minute. Mai mult, avem și două noi pârtii amenajate, deservite de acest teleschi, în plus față de traseele deja știute.
Vor exista și noi măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID. La fel ca în vară, vom limita accesul în gondolă la jumătate din capacitate. Telescaunul va funcționa normal, dar linia de așteptare la îmbarcare va fi diferit semnalizată, astfel încât să putem respecta toate normele de distanțare și siguranță. Iar masca rămâne și ea obligatorie atât pe peroane, la cozi, cât și în instalațile de transport.
E important să rămânem sănătoși pentru a putea schia toată iarna.” – a scris pe facebook Vlad Oprea, primarul din Sinaia.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.