Primarul din Ciorani semneaza autorizatia pentru constructia canalizarii

1 532

Primarul din Ciorani semneaza autorizatia pentru constructia canalizarii în această săptămână. Lucrarea, din păcate, va demara abia anul viitor.

Primarul Marin Voicu a declarat pentru Ziarul de Ploiești că ultimul obstacol în calea investiției a fost înlăturat.

“Este vorba despre lipsa Planului Urbanistic Zonal (PUZ-ului) pentru terenul pe care va fi amplasată viitoarea stație de epurare, problemă care a fost rezolvată de administrația locală recent. De aceea pot semna autorizația de construire.”, a precizat edilul-șef.

Investiția este finanțată în proporție de 90% de Ministerul Dezvoltării, prin programuL PNDL II și 10% – de la bugetul comunei. A fost evaluată la aproximativ 4,25 milioane de euro.

Firma care a câștigat licitația este GPI Building Logistic SRL București, al cărui acționar principal este soțul fostei prezentatoare TV Simona Pătruleasa, respectiv Sabin Ivanof.

Lucrarea propriu-zisă presupune construcția rețelei de canalizare pe o lungime de 40 kilometri de străzi, dintr-un total de 70 km, cât are comuna Ciorani. Așadar, nu va acoperi ambele sate.

De asemenea, se va construi stația de epurare a apelor menajere.

Primarul Marin Voicu susține că investiția ar trebui finalizată în 12 luni de la demararea lucrărilor, dar este greu de crezut că firma de construcții va putea respecta acest program.

Ziarul de Ploiești

1 Comentariu
  1. Vingtur says

    Dacă iau banii de ce să nu respecte programul? Atunci să se ducă dracu și voi cu ei cu tot!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.