Primaria Ploiesti nu raspunde unui senator, asa cum nu o face nici la cererile presei

0 192

Nu ne mai mirăm că Primăria Ploiești nu a răspuns la o solicitare făcută de Max-Media.ro pe baza Legii 544/2001, când aflăm că aceeași instituție nu răspunde unui senator PNL, votat de către ploieșteni.

Iată ce scrie Andrei Volosevici:

„Intrebare catre Serviciul de Relatii Publice al municipiului Ploiesti
Doresc sa stiu cum este posibil ca la o solicitare facuta in calitate de senator al Romaniei si depusa la registratura Primariei municipiului Ploiesti in data de 24.04.2015, solicitare prin care am adresat doua intrebari viceprimarului cu atributii de primar in ceea ce priveste situatia obiectivului relocarii spitalului de pediatrie, sa primesc raspuns scris dupa mai bine de o luna, adica astazi, 29.05.2015, la o singura intrebare, iar raspunsul complet sa nu imi parvina nici pana astazi, insa sa fie transmis in integralitate catre un site de stiri!?!
Sau pe langa celelalte probleme grave ale municipalitatii, sesizate de toata lumea de-a lungul timpului, mai nou ati uitat si de legea 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public si de termenele impuse de aceasta?
Referitor la continutul raspunsului, acesta e de natura sa mentina serioase semne de intrebare asupra carora voi reveni ulterior.”

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.