Primăria Ploiești: Bulevardul Independenței va fi închis parțial, pentru finalizarea lucrărilor

0 523

Primăria Ploiești: Bulevardul Independenței va fi închis parțial, pentru finalizarea lucrărilor, în zona centrală, respectiv între Muzeul de Artă și Poșta Mare.

Comisia Municipală pentru Transport şi Siguranţa Circulaţiei a decis închiderea etapizată a circulaţiei rutiere pe Bulevardul Independenţei pentru continuarea lucrărilor aferente obiectivului de investiţii „Modernizare Bulevardul Independenţei (tronson cuprins între sensul giratoriu Gara de Sud – strada Gh. Lazăr)”, respectiv pentru tronsonul cuprins între intersecţia B-dul Independenţei cu strada Maramureş şi intersecţia B-dul Independenţei cu strada Gh. Lazăr.

Astfel, se va închide circulaţia pe sensul de mers Sud – Centru, de la trecerea de pietoni care traversează bulevardul, din dreptul Muzeului de Artă, până la intersecţia cu str. Gheorghe Lazăr (capătul blocului, fără a se bloca intersecţia), doar pe partea cu muzeul, lăsând liberă circulaţia în dublu sens pe partea cu staţia de la Poşta Mare.

În cea de-a doua etapă, se va închide circulaţia pe sensul de mers Centru – Sud, pe partea cu Colegiul Naţional „Mihai Viteazul”, de la trecerea de pietoni care traversează bulevardul (din dreptul scuarului), până la trecerea de pietoni din Piaţa Victoriei (Poşta Mare), lăsând liberă circulaţia în dublu sens pe partea cu Muzeul de Artă.

Organizarea de şantier se va realiza în zona parcării ce deserveşte Colegiul Naţional Mihai Viteazul (str. Maramureş).

Lucrările vor începe după terminarea examenului de Bacalaureat, ulterior stabilindu-se o dată exactă de către Direcţia Tehnic Investiţii, Serviciul Investiţii şi Reparaţii Drumuri împreună cu constructorul.

Constructorul, SC Asocierea Omega Star Sistems SRL (lider de asociere) & Terra Strade Total Construct SRL (asociat) & Oly Company Holding AG SRL (asociat), va asigura semnalizarea rutieră aferentă. Biroul Rutier al Poliţiei Municipiului Ploieşti şi Poliţia Locală Ploieşti vor urmări respectarea acestei hotărâri, iar S.C. T.C.E. S.A. va răspunde de planificarea transportului public.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.