Primăria Florești, pe cale să finalizeze una dintre cele mai frumoase și moderne grădinițe din județ (FOTO)

0 1.924

 

Primăria Florești, pe cale să finalizeze una dintre cele mai frumoase și moderne grădinițe din județ, cum nici măcar municipiul Ploiești nu are.

Este vorba despre clădirea aflată pe strada Școlii, la care se lucrează de anul trecut.

Construcția pe patru nivele (D+P+2E) are o suprafață desfășurată de puțin peste 1500 mp, din care cea utilă are 1283 mp.

Chiar de la intrare îți atrage atenția panta creată pentru accesul persoanelor cu dizabilități, semn că s-a acordat atenție tuturor detaliilor. De altfel, din același motiv a fost instalat și un lift interior.

La interior, lucrările sunt finalizate complet și trebuie spus că arată bine.

Imobilul are finisaje de lux, care cu greu pot fi văzute și în hoteluri de 4 stele, și este dotat cu sisteme de aer condiționat, sistem anti-incendiu și rețea de camere de supraveghere.

Dispune de spații generoase pentru săli de clasă, săli de dormit, sală de spectacole (multifuncțională), săli de protocol, sală de mese, băi etc. De asemenea, are cel mai modern standard de eficiență energetică.

Lângă grădiniță se află și un teren de sport și un loc de joacă împrejmuite, care oferă un plus de atractivitate.

Mulți m-au privit cu sceptimism în momentul când am anunțat că vom relua lucrările la această clădire și au crezut că e doar o vorbă aruncată în vânt. Cei care mă cunosc, însă, au știut că mă voi ține de cuvânt. Este o mare bucurie pentru mine, pentru că ne apropiem de finalizarea unuia dintre cele mai importante proiecte. Noua grădiniță va oferi condiții excelente de cazare pentru copiii care vor fi educați aici și va constitui un etalon, pentru mulți ani de acum încolo.” – a declarat primarul Simona David.

După ce va fi inaugurată, grădinița va avea 4 clase și va putea primi 60 de copii.

FOTO: Dă click pe pozele de mai jos, ca să le vezi la dimensiune mare

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.