Primăria Florești continuă lucrările la canalizarea satului Novăcești

0 75

Primăria Florești continuă lucrările la canalizarea satului Novăcești, după ce și anul trecut s-a lucrat intens.

Astăzi, primarul Simona David s-a deplasat personal pe teren, ca să vadă cum se face investiția finanțată de la bugetul comunei.

Iar observațiile par să fie favorabile.

Astăzi am profitat de vremea frumoasă pentru a merge prin comună să văd în ce stadiu mai sunt lucrările actuale. Prima oprire a fost în Novăcești, unde s-a început, de curând, o nouă lucrare, pentru canalizare. M-am bucurat să aflu că branșamentele au fost montate în proporție de aproximativ 80%, urmând a se efectua săpăturile și introducerea conductei.” – a precizat Simona David.

Conform administrației locale, lucrările se desfășoară pe partea dreaptă a DJ 145, respectiv pe drumul către Măgureni.

Vă reamintim că, spre finalul anului trecut, Primăria Florești a reușit să finalizeze canalizarea de pe DJ 101 P, adică drumul principal din sat Novăcești.

De asemenea, anul acesta urmează să înceapă o lucrare masivă de extindere a canalizării din comună, printr-un proiect finanțat prin Programul Național „Anghel Saligny”.

La final, sute de gospodării se vor putea conecta la rețea, ceea ce va oferi condiții decente de trai și va elimina sursele de poluare accidentală cu dejecții a terenurilor și a izvoarelor subterane.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.