Primaria Baicoi se doteaza cu toate utilajele necesare

0 474

Primaria Baicoi se doteaza cu toate utilajele necesare. După ce a cumpărat un buldoexcavator, administrația vrea acum o sărăriță, o mașină de curățat trotuare și un microbuz.

Primarul Marius Constantin a precizat pentru Ziarul de Ploiești că pentru sărăriță și mașina de aspirat trotuare vor sosi 25.000 de euro de la Agenția pentru Finanțarea Proiectelor Rurale, prin intermediul Grupului de Acțiune Locală (GAL) “Colinele Prahovei”.

“Am cumpărat prin fonduri europene un buldoexcavator în valoare de aproximativ 105.000 de euro, cu accesoriile aferente, adică lamă de zăpadă, tocător vegetație, picon etc. Ca să putem executa, prin mijloace proprii, o serie de alte activități, m-am gândit să cumpărăm și o sărăriță, dar și o mașină de aspirat și măturat trotuare. Am depus proiectele la AFIR și am primit răspunsul că sunt eligibile.”, a declarat edilul orașului Băicoi.

Primarul Marius Constantin susține că, tot la AFIR, este în evaluare un proiect pentru achiziționarea unui microbuz cu 22 de locuri. Acesta va fi folosit la deplasarea angajaților administrației locale sau, poate, pentru Clubul Sportiv nou înființat.

Noile echipamente vor permite Primăriei Băicoi să fie independentă și să rezolve o serie de probleme prin mijloace proprii, fără să angajeze firme în acest sens.

Banii care vor fi economisiți astfel urmează să fie investiți în alte proiecte.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.