Primăria Băicoi a scos la licitație proiectarea și execuția pasajului rutier peste DN1

0 1.194

Primăria Băicoi a scos la licitație proiectarea și execuția pasajului rutier peste DN1, care se face cu fonduri de la bugetul de stat, obținute prin Programul Național „Angel Saligny”.

Anunțul a fost publicat pe SEAP săptămâna trecută, după ce în prealabil documentele au fost verificate de Agenția Națională pentru Achiziții Publice.

Contractul a fost evaluat la suma de 31,97 milioane de lei, plus TVA.

Firmele sunt așteptate să depună oferte până pe 19 aprilie, ora 15:00. Evaluarea acestora, din punct de vedere tehnic și financiar, este programată a avea loc până pe 18 iulie.

În luarea deciziei finale, componenta tehnică va avea o pondere de 45%, prețul – 40%, iar garanția oferită pentru lucrare – 15%.

Conform Studiului de Fezabilitate (vezi FOTO), pasajul rutier peste DN1 se contruiește la intersecția cu DJ 215 (strada Înfrățirii) și va permite fluidizarea traficului auto către Ploiești și dinspre Câmpina.

„Verificările documentelor, obținerea tuturor autorizațiilor și aprobărilor necesare pentru acest proiect au durat mai mult decât ne propusesem, dar important este că va fi făcut. Sperăm ca licitația să se finalizeze undeva spre finalul verii, dacă nu vor fi depuse contestații” – a declarat primarul Marius Constantin.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.