Primaria Baicoi a scos la licitatie o lucrare ampla de infrastructura

0 1.140

Primaria Baicoi a scos la licitatie o lucrare ampla de infrastructura, în valoare de aproximativ 10,7 milioane lei (fără TVA).

Proiectul se numește „Reabilitare/ Modernizare/ Reparații/ Amenajare parte carosabilă, sisteme de colectare ape pluviale, podețe – străzi oraș Băicoi”.

Este vorba despre 26 de drumuri din localitate, care urmează să fie complet refăcute.

Conform detaliilor de pe SEAP, realizarea obiectivului constă în: lărgirea amprizei drumului, atât cât permite traseul; realizarea de stabilizări de taluzuri, terasări, colectare și dirijare de ape pluviale; construcții de colectare și potolire a torenților; reabilitarea și amenajarea rigolelor (canale care vor avea deasupra dale, pentru circuit pietonal); asfaltarea străzilor/drumurilor.

Lucrările se vor face pe o perioadă de trei ani, cu finanțare de la bugetul local. Inițial, proiectul fusese propus spre finanțare de la bugetul de stat, prin Comisia de Strategie și Prognoză, dar acest lucru a devenit imposibil.

Cele 26 de străzi pe care se vor lucra sunt cele precizate în fotografia alăturată.

Primarul Marius Constantin a spus că se vor amenaja inclusiv podețe de intrare în gospodării, acolo unde se impune acest fapt.

Licitația are loc pe SEAP, prin procedura simplificată, pe data de 14 mai.

Ziarul de Ploiești

 

Reclama dupa Articol
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.