Presedintele PNL Prahova a declarat ca Ludovic Orban nu stie sa fie altruist

0 1.001

Presedintele PNL Prahova a declarat ca Ludovic Orban nu stie sa fie altruist, în discursul ținut în fața celor 5000 de delegați prezenți la Congresul Național.

Liderul liberalilor prahoveni a vorbit imediat după Florin Cîțu, pe care îl susține.

Alegerile din PNL nu sunt însă despre faptele noastre din ultimii patru ani, ele sunt despre viitor, despre cum vom guverna România, ele sunt despre 2024, cel mai important an electoral de până acum […] Are Ludovic Orban calități? Le-am văzut de-a lungul anilor. Are Ludovic Orban defecte? Am fost lângă el, le-am văzut de-a lungul anilor ” – a afirmat liderul PNL Prahova, care i-a mulțumit totuși lui Ludovic Orban, pentru cei patru ani în care a condus partidul.

Iulian Dumitrescu a amintim că mai mulți lideri PNL, între care Ilie Bolojan sau Mircea Hava, s-au retras din conducerea PNL sub şefia lui Orban, dând şi propriul exemplu: „Şi eu, prim-vicepreşedinte în echipa Orban în 2017, am fost trecut destul de repede pe linie moartă”, adăugând: „Aşa este Ludovic, din păcate”.

Președintele PNL Prahova și-a argumentat alegerea pentru candidatul Florin Cîțu spunând că, dacă ar fi reales președinte al partidului, Orban nu ar da dovadă de altruism, încât să renunțe la a candida la președinția țării, în 2024.

Pentru că nu are această calitate, Ludovic Orban nu ar renunţa niciodată la candidatura la preşedinţia României dacă ar fi ales preşedinte al PNL, indiferent de cota lui în sondaje, indiferent dacă altcineva ar avea mai multe şanse decât el, indiferent de daunele pe care le-ar produce PNL, conform, citez, ”Eu sunt trecut, prezent şi viitor”, ei bine, Florin Cîţu sunt sigur că nu ar candida dacă ar fi altcineva mai bine plasat”, a spus Iulian Dumitrescu.

VEZI VIDEO AICI (dă click la 1:48:40)

Ziarul de Ploiești

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.