Preşedintele CJ Vrancea, liberalul Cătălin Toma, a murit la 46 de ani

0 327

Preşedintele CJ Vrancea, liberalul Cătălin Toma, a murit la 46 de ani, sâmbătă, la un spital din București.

Cătălin Toma s-a îmbolnăvit în urma unei vizite în Franţa, unde a participat la lucrările Biroului Congresului Puterilor Locale şi Regionale din Europa (CPLRE), în calitate de prim-vicepreşedinte al Comisiei de Guvernanţă, iar la întoarcere starea sa s-a agravat.

A fost trimis, vineri, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Focşani la Institutul pentru Boli Cardiovasculare „Prof.Dr. C.C. Iliescu” Bucureşti.

Se pare că mai multe complicații generate de gripa pe care o contractase i-au fost fatale.

În aceste momente dificile, ne alăturăm în gândurile noastre familiei, prietenilor şi colegilor lui Cătălin Toma. Suntem uniţi în durere şi recunoaştem contribuţiile sale semnificative la dezvoltarea şi bunăstarea judeţului Vrancea. (…) În aceste momente dificile, ne rugăm pentru odihna sufletului lui Cătălin Toma şi ne amintim cu recunoştinţă de tot ceea ce a făcut pentru comunitatea noastră”, a transmis CJ Vrancea.

”Sunt profund întristat de vestea trecerii la cele veşnice a colegului nostru, Cătălin Toma, preşedintele CJ Vrancea. Cătălin era unul dintre politicienii tineri ai partidului, plini de energie, de curaj, de bunăvoinţă. Cătălin şi-a dedicat fiecare moment gândindu-se la binele celor din jur, la familia sa, la comunitatea pe care o administra. Plecarea lui prematură lasă în inimile noastre, ale tuturor, o rană adâncă. Transmit condoleanţe familiei îndurerate. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a fost mesajul președintelui PNL, Nicolae Ciucă.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.