Presedintele CJ Prahova vorbeste de restructurari pe scara extinsa la societatile si institutiile din subordine

1 706

Presedintele CJ Prahova vorbeste de restructurari pe scara extinsa la societatile si institutiile din subordine, după o decizie similară care a micșorat aparatul propriu și a desființat două direcții.

Iulian Dumitrescu a declarat, într-o emisiune, că are de gând să mai taie și din posturile existente la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova, la Biblioteca Județeană “Nicolae Iorga” și la mai multe muzee.

Nu în ultimul rând, președintele Consiliului Județean Prahova vrea “să curețe” schemele de personal de la parcurile industriale din subordinea instituției.

”Au fost încărcate cu persoane fără pregătire profesională, pe criterii politice sau de rudenie cu cei care le-au condus în ultimii ani. Sunt mulți angajați plătiți fără să facă nimic sau organigrame încărcate de posturi inutile. […] Dacă pot face un profit mai mare cu angajați mai puțini, atunci vor rămâne doar cei care merită”, a precizat Iulian Dumitrescu.

El a anunțat un audit la toate aceste structuri.

Ziarul de Ploiești

sursa: Observatorulph.ro

Reclama dupa Articol
1 Comentariu
  1. Duta Rebeca says

    Buna ziua ,sunt o simpla adolescenta , fata unuia dintre angajați , a unui simplu agent de paza,pe care doriți sa ii dați afara .Dumneavoastră aveți copii ? Sau mai bine zis , aveți părinți. Nu știu de părinții dumneavoastră ,dar ar mei ar da orice pentru mine , ar face orice doar ca sa va vadă zâmbind ,ar munci zi și noapte din răsputeri doar ca sa îmi cumpere ce vreau doar pentru un capriciu de al meu , nu știu cum a fost in vremea dumneavoastră , cu siguranța au fost timpuri grele ,cu siguranța ați trecut prin adolescenta , in zilele noastre credeți-mă ,sa fii adolescent nu este deloc ușor , nu este vorba de capricii aici , este vorba mai ales și de școala ,ne trebuiesc caiete ,uniforme și multe altele .In sfârșit , va contactez pentru a va spune si eu la rândul meu as da orice pentru părinții mei , sa ii văd Fericiți , de când dumneavoastră , ați intervenit in viața noastră , pentru ca asta ați făcut ,mi ați dat viața peste cap,cu “minunata “ veste , tatăl meu nu se mai trezește cu același chef de viața , nu mai zâmbește neîncetat și se gândește ce va face după ce va fi dat afara, ce se va întâmpla cu viețile noastre , cât de mult ne va afecta decizia dumneavoastră , care fără supărare o văd ca fiind un capriciu ,cu ce va deranjează acești oameni care se trezesc zilnic sa meargă la munca , care muncesc sa își întrețină familia , nu pentru vacante , pentru a avea următoarea zi ceva pe masa . Fiind spuse toate acestea sper ca am reușit sa va pun puțin pe gânduri , sa va puneți in locul acelor oameni ,inclusiv a tatălui meu sau chiar a mea . O zi frumoasa!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.