Preluarea acțiunilor FC Petrolul este mai mult o nebuloasă

0 363

Preluarea acțiunilor FC Petrolul este mai mult o nebuloasă, chiar dacă surse apropiate clubului l-au anunțat pe Marian Copilu ca viitor manager/ patron.

În tranzacție ar fi implicate două societăți, dar se cunosc foarte puține date despre acestea.

Cert este că Vivi Răchită a declarat pentru zdp.ro că Mihai Rotaru a refuzat să confirme (dar nici nu a infirmat) că ar fi implicat în această afacere, mai ales că este patronul celor de la CS Universitatea Craiova, deci nu ar putea prelua oficial două cluburi aflate în Liga 1.

Mai mult, fostul antrenor al lupilor galbeni nu mai vrea să se implice la echipă, după reacția suporterilor. În urmă cu 5 zile , Răchită a precizat: „Astazi (2 martie – n.r.), cand Petrolul joaca un meci important, vreau sa va anunt ca, in urma comentariilor si jignirilor la adresa mea din cauza faptului ca am “tupeul” sa vorbesc despre Petrolul, desi tot timpul am spus adevarul (ultima afirmatie referitoare la o persoana care ar putea ajunge ca patron la club, confirmata de un membru AGA), am decis sa raman doar un suporter devotat si sincer, si-i las pe adevaratii petrolisti sa ne duca echipa iubita spre performanta! Hai Petrolul!”.

Tot pentru zdp.ro, primarul Andrei Volosevici a precizat astăzi că „Eu nu am nicio legătură cu ce se discută la clubul FC Petrolul. Doar m-au rugat să îi mai păsuim cu banii pe chirie (la stadion – n.r.) și să îi lăsăm să plătească în rate, ca să poată avea finanțe pentru a depune dosarul de licențiere pentru anul viitor. În rest nu știu nimic, nici dacă vine, nici de unde aduce banii.

Octav Preda, unul dintre liderii galeriei, a scris astăzi:

Ieri, după ce au terminat „platourile cu mancare”, actualii Petrolului au reușit cea mai mare realizare a carierei lor de conducere: au bătut palma cu Marian Copilu! Azi, chiar la această oră, acesta se întâlnește cu reprezentanți ai AGA, iar în cel mai scurt timp, Azi sau mâine, urmează a fi prezentat oficial! Întrebarea care se pune e urmatoarea: cele două firme sunt de fapt una? Și: e adevărat că, discret, „după modelul Walter”, la vară își va face apariția Mihai Rotaru? Și dacă nu, avem, am înțeles, niște israelieni destul de interesați alături de MC. Pana una-alta, una dintre primele mișcări se pare că va fi…Arlauskis și…banii pentru obținerea licenței! În fine, O VESTE MARE!! De ce? Cât de „slab” spun unii că ar fi Copilu, la experiența pe care o are, e clar că e cu trei clase peste actualii conducători „rostogolitori de datorii”!”.

Despre Marian Copilu se știe că a fost manager la CFR Cluj și CS Universitatea Craiova, dar sunt date puține despre afacerile pe care le-ar deține. Așadar, este oarecum incert de unde ar urma să fie aduși banii pentru a susține echipa.

Fc Petrolul se confruntă cu o criză financiară acută și are și datorii destul de mari.

Culorile, logo-ul, marca, palmaresul clubului sunt deținute de Primăria Ploiești și sunt cesionate până pe 16 decembrie 2023.

Nu rămâne decât să așteptăm un comunicat oficial din partea echipei, care să lămurească lucrurile.

CITEȘTE ȘI: FC Petrolul, în dificultate: trebuie să stingă o datorie de 500.000 de euro până pe 15 martie!

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.