Prefectul il “urecheaza” pe presedintele Consiliului Judetean Prahova

0 581

Prefectul il “urecheaza” pe presedintele Consiliului Judetean Prahova, pentru că acesta a cerut măsuri mai aspre de deplasare pe raza județului.

Bogdan Toader a făcut, tot astăzi, o postare, în care solicită “Interzicerea circulației persoanelor, pe teritoriul județului Prahova, în intervalul orar 6.00 – 22.00, cu excepția situațiilor prevăzute în Ordonanța Militară nr. 2 din 21 martie 2020″.

DETALII AICI: Presedintele CJ Prahova cere oprirea circulatiei nejustificate intre 6 si 22

Iată cum a reacționat prefectul județului, Cristian Ionescu:

“Declarație de presă

 24 martie 2020

 Am citit cu surprindere declarațiile președintelui Consiliului Județean, Bogdan Toader. Făcute într-o vreme în care grija noastră, a tuturor, trebuie să fie sănătatea și lupta împotriva COVID-19, sunt surprinzătoare încercările sale de a atrage capital politic de pe urma acestei adevărate tragedii.

Îi reamintesc domnului Bogdan Toader că este vicepreședinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Prahova în cadrul căruia poate supune dezbaterii și aprobării toate proiectele pe care le consideră bune pentru protejarea prahovenilor. În această perioadă, când ne aflăm în stare de urgență, nu putem glumi cu adoptarea unor măsuri care pot influența puternic viața oamenilor.

Fac apel la responsabilitate și mobilizare a tuturor structurilor competente de la nivelul județului nostru. Îi rog să citească și să respecte legea, măsurile decretate de către autoritățile centrale, iar pe reprezentanții politici îi rog să uite de campania electorală.

Cristian IONESCU,

Prefectul Județului PRAHOVA”

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.