Prahova: Vezi cine ar putea sa-i ia locul lui Ovidiu Cord, care si-a pierdut functia de consilier judetean

0 434

Omul de afaceri din Câmpina, Ovidiu Cord, va rămâne fără funcția de consilier județean, urmare a procesului pierdut împotriva ANI, la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Acesta s-a judecat cu Agenţia Naţională de Integritate, după ce a fost declarat incompatibil şi în conflict de interese.

„În cazul consilierului judeţean Ovidiu Cord, s-au descoperit cinci contracte de furnizare de produse alimentare, încheiate cu instituţii subordonate Consiliului Judeţean Prahova, beneficiul patrimonial fiind în valoare de 110.716 lei şi 36 de facturi de achiziţii directe (produse alimentare) în cuantum de 78.406 lei, emise către instituţii subordonate Consiliului Judeţean Prahova”, preciza ANI.

Decizia ÎCCJ este definitivă şi irevocabilă, așa că în CJ Prahova se va propune înlocuirea sa cu următorul pe lista PDL.

Înlocuitorul va fi ales dintre Iustin Nica, Adrian Lazăr, Andrei Nicolae, Ion Apostolescu sau Gabriel Chivăran. Noi mizăm pe ultimul, om de afaceri din Vălenii de Munte și fost inspector la Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier. Dacă acesta refuză, mai sunt în cărți și Claudiu Ivașcu, Daniel Neagu, Adrian Ionică.

Ovidiu Cord nu va mai putea candida timp de trei ani pentru nicio funcţie publică.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.