Prahova: Un barbat care a violat o fetita de 11 ani a primit control judiciar din partea procurorului de caz si a judecatorului

5 258

Pe 8 iunie, o faptă îngrozea Cătunul Valea Poienii, din comuna prahoveană Provița de Sus. O fetiță de 11 ani, care se întorcea de la școală, a fost atacată de un recidivist cu ștate vechi. Bărbatul de 41 de ani i-a pus mână la gură, a târât-o în bălăriile de pe malurile unui pârâu și a violat-o pe elevă, după care a amenințat-o cu moartea, ca să nu spună nimănui.

Individul se numește Sorin Stanciu, iar porecla este de Reptilă.

Liberat condiționat în 2011, cu un rest de pedeapsă de 2935 zile, a stat pe la Sibiu, dar anul acesta s-a întors la Provița.

În 1995 a fost condamnat la 25 de ani de închisoare pentru viol urmat de omor calificat, iar victima lui de atunci a fost o studentă de 19 ani. A ieșit după 16 ani de stat după gratii.

De data aceasta s-a mulțumit doar să violeze.

După ce a scăpat din mâinile nenorocitului, copila de 11 ani, din Provița de Jos, a fugit acasă, unde a povestit totul familiei.

Poliția l-a prins, a finalizat cercetările penale, dar procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina a decis, spre uimirea tuturor celor implicați, dar și a familiei victimei, să ceară nu arestul preventiv, ci să-i dea lui Sorin Stanciu măsura controlului judiciar.  Iar magistratul care a judecat a fost de acord. Violatorul a fost dus la Spitalul de Neuropsihiatrie Voila, pentru un examen, dar va ieși în curând…

Reclama dupa Articol – Banner 3
5 Comentarii
 1. bob says

  Cel care a facut poza de ce nu a facut nimic????

 2. Max-Media.ro says

  Poza, va dati seama, este doar pentru ilustrare, nu reprezinta cazul ca atare

 3. ristea alex says

  Da de ce nu a facut nimic ala care a facut poza?! Mai doamne mare ti-e grafina :)))))

 4. ristea alex says

  Gradina scz….nu mai vad bine ca rad cu lacrimi

 5. Clara says

  Va rugam sa urmariti acest caz si sa il mediatizati. Cred ca constientizati cat de grav e!! Cine e acest procuror care a facut asta? Sesizati ministrul Justitiei..este strigator la cer!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.