Prahova: Talhari care jefuiau statii de carburanti, prinsi dupa o actiune a Directiei Operatiuni Speciale

0 359

Polițiștii specializați în investigații criminale din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Dâmbovița și Prahova, cu sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul IGPR, au probat activitatea infracțională a patru bărbați, toți din județul Prahova, cu vârste cuprinse între 26 și 40 ani, bănuiți de comiterea a două infracțiuni de tâlhărie calificată.

Din probatoriul administrat a rezultat că, în luna decembrie 2014, cei patru au pătruns într-o stație GPL, situată pe raza localității Malu cu Flori, având fețele acoperite cu cagule, și au sustras bani, telefoane mobile, precum și componente ale sistemului de supraveghere video al stației.

De asemenea, din verificările efectuate până în prezent, a reieșit faptul că bărbații ar fi folosit amenințări și acte de violență asupra angajatului stației.

În urma extinderii cercetărilor în cauză, au rezultat indicii temeinice că, tot în cursul lunii decembrie 2014, aceștia ar fi comis o faptă similară, pe raza municipiului Ploiești.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, bărbații urmând a fi prezentați magistraților, cu propunere de arestare preventivă.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.