Prahova: Poliția s-a autosesizat după o filmare cu o fetiță închisă într-un autoturism

0 450

Prahova: Poliția s-a autosesizat după o filmare cu o fetiță închisă într-un autoturism, aflat în parcarea unui supermarket din comuna Gorgota.

Părinții o lăsaseră înăuntru, ca să cumpere ceva, dar o femeie a văzut-o plângând.

Minora nu pare să aibă mai mult de 2-3 ani.

VEZI VIDEO AICI (dă click)

COMUNICAT

În urma apariției în spațiul public a unui clip video ce ilustrează un copil care se află singură într-o mașină în parcarea unui supermarket din comuna Potigrafu (sic – n.r.), compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova este abilitat să comunice următoarele:

Conducerea Inspectoratului a dispus efectuarea de verificări cu privire la cele semnalate în spațiul public, astfel că polițiștii Secției de poliție rurală Puchenii Mari s-au sesizat din oficiu, deplasându-se în comuna Potigrafu, la sediul societății comerciale în cauză.

În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că în seara zilei de 12 ianuarie a.c., în jurul orei 21.00 un agent de pază al unui supermarket din comuna Gorgota a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că într-un autoturism aflat în parcarea special amenajată, se află un copil singur.

Prin urmare, agentul de pază a verificat aspectele sesizate, iar la scurt timp la autoturismul în cauză au revenit părinții copilului care s-au urcat lângă acesta, ulterior părăsind parcarea supermarket-ului.

În urma celor constatate, polițiștii continuă verificările în vederea stabilirii situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.