Prahova: Poliția s-a autosesizat după o filmare cu o fetiță închisă într-un autoturism

0 398

Prahova: Poliția s-a autosesizat după o filmare cu o fetiță închisă într-un autoturism, aflat în parcarea unui supermarket din comuna Gorgota.

Părinții o lăsaseră înăuntru, ca să cumpere ceva, dar o femeie a văzut-o plângând.

Minora nu pare să aibă mai mult de 2-3 ani.

VEZI VIDEO AICI (dă click)

COMUNICAT

În urma apariției în spațiul public a unui clip video ce ilustrează un copil care se află singură într-o mașină în parcarea unui supermarket din comuna Potigrafu (sic – n.r.), compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova este abilitat să comunice următoarele:

Conducerea Inspectoratului a dispus efectuarea de verificări cu privire la cele semnalate în spațiul public, astfel că polițiștii Secției de poliție rurală Puchenii Mari s-au sesizat din oficiu, deplasându-se în comuna Potigrafu, la sediul societății comerciale în cauză.

În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că în seara zilei de 12 ianuarie a.c., în jurul orei 21.00 un agent de pază al unui supermarket din comuna Gorgota a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că într-un autoturism aflat în parcarea special amenajată, se află un copil singur.

Prin urmare, agentul de pază a verificat aspectele sesizate, iar la scurt timp la autoturismul în cauză au revenit părinții copilului care s-au urcat lângă acesta, ulterior părăsind parcarea supermarket-ului.

În urma celor constatate, polițiștii continuă verificările în vederea stabilirii situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.