Prahova: Inca un producator de dezinfectanti gasit cu probleme

0 1.078

Prahova: Inca un producator de dezinfectanti gasit cu probleme. A scăpat cu o amendă și au fost ridicate peste 530 de sticle cu soluție.

Polițiști ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat verificări la un producător de soluție de curățenie-dezinfectant, referitoare la modul de respectare a legislației în vigoare privind producerea și comercializarea unor astfel de produse.

Cu această ocazie, s-a constatat că societatea produce ,,soluție de curățenie”, un produs ce are la bază alcool etilic tehnic complet denaturat, albastru de metil, apă dedurizată, dar și salicilat de etil și hidroxid de sodiu, produsele finite fiind ambalate la sticle de 500 ml.

Cu ocazia verificărilor au fost identificate 536 sticle soluție curățenie a câte 500 ml fiecare, pentru care reprezentantul societății nu a putut pune la dispoziția organelor de control documente legale de producție (raport zilnic de producție), agentul economic fiind sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 20.000 lei.

Totodată, s-a aplicat măsura complementară a confiscării celor 536 sticle soluție curățenie.

Ziarul de Ploiești

FOTO: Arhiva

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.