Prahova: Înainte de minivacanța de Paști, operatorii din HORECA sunt invitați la o întâlnire cu conducerea ANPC

0 515

În perioada 15-30.04.2024, în cadrul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), va funcționa Comandamentul 1 Mai – Sărbători Pascale, structură special creată pentru monitorizarea activităților comerciale în zonele turistice ale țării, cu ocazia minivacanței de la începutul lunii mai, în scopul prevenirii și combaterii practicilor care dăuneaza vieții, sănătații, securității și intereselor economice ale consumatorilor și asigurării dreptului acestora de a fi informați în mod clar și precis, în zonele turistice din România.

În perioada menționată, se vor desfășura acțiuni de consiliere a operatorilor economici, activități de informare și educare a consumatorilor, precum si acțiuni de control, preluare și cercetare a reclamațiilor, în principalele zone de vacanță ale României.

În acest context, pentru a veni în sprijinul operatorilor economici, ANPC, în colaborare cu asociațiile patronale din turiism, organizează miercuri, 17 aprilie, întâlniri cu mediul de afaceri.

Astfel, la ora 10:00, Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Centru invită companiile care activează, în domeniul HORECA, în județul Brașov, la Hotel ARO Palace, din municipiul de la poalele Tâmpei.

La întâlnire vor participa Sebastian Hotca, vicepreședinte ANPC, directorul general ANPC Paul Anghel și comisarul șef Onica Csaba.

De la ora 14:00, Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia (CRPC RSM) așteaptă operatorii economici care activează pe raza județului Prahova la sediul Instituției Prefectului.

La întâlnire vor participa Sebastian Hotca – vicepreședinte ANPC, directorul general ANPC – Paul Anghel, comisarul şef CRPC RSM – Ion Iordăchescu, prefectul județului – Emil Drăgănescu.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.