Prahova: Fostul deputat PSD, Mihail Sireteanu, a decedat

0 185

Prahova: Fostul deputat PSD, Mihail Sireteanu, a decedat la vârsta de 73 de ani, din cauza unei boli incurabile cu care se lupta de mai mult timp.

Sirețeanu a fost vicepreședinte al CNSLR Frăția și apoi a intrat în politică, unde a obținut trei mandate de parlamentar, în perioada 1996 – 2008.

Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a scris: “Organizația Județeană PSD Prahova deplânge pierderea colegului, prietenului, omului Mihail Sireteanu. Un spirit inconfundabil, pretuit de toti colegii de partid și nu numai. Este foarte greu sa vorbim la trecut de oameni ca Mihail Sirețeanu. Stim sigur ca o sa ne lipseasca umorul, spontaneitatea, empatia si implicarea sa! Suntem alături de familia greu încercată, căreia ii dorim putere sa depășească asemenea momente! Dumnezeu sa te odihnească în pace Sire!

A plecat dintre noi un OM bun, un om care a iubit viața, colegul nostru MIHAIL SIREȚEANU, fost deputat de Prahova în perioada 1996-2008 și fost vicepreședinte al CNSLR Frăția! Sunt alături de familia greu încercată în aceste momente extrem de dificile și le transmit sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Drum lin spre eternitate!” – a scris și deputatul PSD Rodica Paraschiv.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.