Prahova: Doi jandarmi, loviti cu batele de hotii de combustibil prinsi in flagrant

0 56

jandarmi Prahova loviti hoti combustibilUn echipaj al Inpectoratului de Jandarmi Prahova, care se afla în misiune pe raza comunei prahovene Ciorani, filând o cisternă despre care existau informații că este folosită la transportul de combustibil furat, a fost atacat de patru bărbați.

Incidentul s-a petrecut, vineri, la orele 13.00, după ce şoferul cisternei și-a anunțat complicii de prezența forțelor de ordine.

La faţa locului au mai apărut persoane înarmate cu bâte din lemn, care au lovit doi jandarmi.

”În data de 09.03.2018, orele 13:30, un echipaj de jandarmi din I.J.J.Prahova, aflat în misiune pe raza localităţii Ciorani, a observat că dintr o cisternă de 20 tone, se sustrăgea produs petrolier. Lângă cisternă se mai afla o autoutilitară încărcată cu canistre de diferite dimensiuni, în care se transportau bidoanele cu produsul petrolier sustras, cu miros specific de motorină. Surprinşi în flagrant unul din conducătorii auto, şoferul de pe autoutilitară, a luat legătura prin staţie cu alt individ solicitând sprijin. La faţa locului au sosit 4 indivizi, înarmaţi cu bâte care au lovit jandarmii şi au provocat daune autoturismului jandarmeriei, spărgând luneta faţă-spate şi geamul lateral. Agresorii au părăsit zona. Au fost suplimentate efectivele de jandarmi luându-se măsuri de căutare, identificare şi tragerea la răspundere a făptuitorilor”, se arată în comunicatul de presă.

Poliția a anunțat că trei suspecți se află deja în custodie, iar cazul va fi preluat de Parchetul Militar.

Reclama dupa Articol

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.