Prahova: Cursuri de ingrijitor de copii si de batrani, oferite gratuit de o firma

0 66

În perioada 04 — 07.09.2015, în județele Prahova și Mehedinți au fost demarate cursurile de calificare în meseria de îngrijitor copii. Acestea sunt derulate de către Asociația GRADO, furnizor de formare profesională continuă, în orașul Vălenii de Munte și comuna Filipeștii de Târg, județul Prahova, respectiv în Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți.

Cursurile sunt organizate în cadrul unui proiect european al cărui beneficiar este Asociația GRADO în parteneriat cu SC ANA INTERNAȚIONAL SRL și SC DOMUS MANAGEMENT ÎNVEȘT SRL și este oferit gratuit.

Grupele de cursanți din cele două județe sus-menționate completează numărul celor care urmează cursul de îngrijitor copii, acesta ajungând la aproape 200 la nivelul întregii țări.

Persoanele vor fi formate în domeniul prestării de servicii de îngrijire, respectiv îngrijitor bătrâni, îngrijitor bolnavi la domiciliu, îngrijitor copii, babysitter, dar și ca agenți de securitate și confecționer geam termoizolator.

Perioada de desfășurare a acestor cursuri este de aproximativ cinci luni, distribuită pe ore de curs de teorie și practică. Durata cursurilor a fost redusă ca urmare a procedurii de certificare a competențelor participanților la curs.

Reclama dupa Articol

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.