Prahova: Cum arata un drum comunal, in anul 2020 (VIDEO)

0 183

Prahova: Cum arata un drum comunal, in anul 2020 (VIDEO). Filmarea a fost făcută duminică 19 iulie, în localitatea Salcia.

Doi soți au vrut să-și viziteze rudele, dar au avut nevoie de tot calmul din lume, pentru a suporta drumul care era perfect pentru a distruge o mașină.

Pământul denivelat, plin cu pietre – probabil de la o lucrare mai veche – era astăzi pe jumătate acoperit și de apă, de la ploaie.

Salcia are un primar PSD, Dan Boștină (foto), care se laudă că are 5 mandate la activ. Adică stă pe funcție din anul 2000.

În urmă cu 5 luni, am dat de el, iar explicația pe care ne-a oferit-o atunci era că “Știu că oamenii au dreptate și mai sunt străzi care arată rău. Dar vă spun că Salcia are un buget anual de numai 2 milioane de lei, care abia ne ajunge de funcționare. Apoi, anul trecut am avut calamități în localitate, deoarece au venit apele mari de pe versanți și au luat tot materialul pus pe drumuri. Să știți că nu am stat chiar degeaba ca primar. Am modernizat 70 – 80% dintre străzi. Pentru celălalte mă chinui să găsesc soluții, dar pentru că sunt în pantă nu am nicio șansă să rezolv lucrurile. Trebuie mai întâi consolidate și nu avem bani. Mă chinui, de exemplu, de 6 luni să iau un aviz de la Consiliul Județean Prahova, pentru betonarea unui drum. După ce iau avizul, o să stau la mila lor și cu banii, că noi nu avem pentru investiții. Pe fonduri europene am depus proiecte, dar nu s-au încadrat, deoarece ni s-a spus că străzile vizate nu au lățimea necesară, nu au suficienți locuitori, școli în zonă etc”.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.