Prahova: Amenzi pentru firmele care nu au curatat eficient drumurile judetene

0 0

Prahova: Amenzi pentru firmele care nu au curatat eficient drumurile judetene de zăpadă și polei. Consiliul Județean a luat primele măsuri concrete.

Vicepreşedintele CJ Prahova, Cristian Apsotol, a anunţat că instituţia a calculat penalităţi pentru trei firme care au contracte pentru deszăpezirea drumurilor judeţene şi care nu au respectat clauzele contractuale.

Operatorii de deszăpezire care nu au curăţat drumurile conform obligaţiilor contractuale au fost amendaţi. După ultima ninsoare de săptămâna trecută, controalele din teren au demonstrat ceea ce şi voi, prahovenii, aţi semnalat: anumiţi operatori nu au deszăpezit drumurile conform obligaţiilor din contract. Aşa că aceştia au fost penalizaţi, iar în spiritul transparenţei pe care v-am promis-o aveţi şi valorile pe care drumarii trebuie să le plătească”, a scris Cristian Apostol pe facebook.

Firmele amendate sunt  SC Terra Strade Total Construct SRL Pleaşa, SA DA Infrastructura SRL şi SC SOS Service SRL, care au fost sancționate cu peste 10.700 de lei.

Vicepreședintele Consiliului Judeţean a precizat că instituţia va plăti doar activităţile prestate conform contractelor.

Ziarul de Ploiești

FOTO: Arhiva

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.