Prahova: Accident grav pe DN 72, la Stoenești, după ce o autobasculantă a lovit un autoturism

0 4.183

Prahova: Accident grav pe DN 72, la Stoenești, după ce o autobasculantă a lovit un autoturism, vineri dimineață. Evenimentul s-a petrecut la intrare în sat.

Conform primelor informații, se pare că autoturismul nu a acordat prioritate de trecere autobasculantei și a fost lovit puternic, în lateral.

La locul indicat s-au deplasat o autospecială de stingere, 2 autospeciale pentru descarcerare, un echipaj SMURD, o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă și o autospecială de primă intervenție și comandă.

În autoturism existau 2 victime încarcerate și inconștiente. O altă victimă, conștientă, a primit îngrijiri medicale din partea unui echipaj SAJ.

Se deplasează la fața locului și elicopterul SMURD.

La acest moment, se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

UPDATE: O persoană a fost declarată decedată

– șoferul autoturismului, bărbat în vârstă de 69 de ani, declarat decedat;
– pasager autoturism, bărbat 24 de ani, în stare de inconștiență, grav rănit, asistat medical de echipajul TIM și predat către elicopterul SMURD, pentru a fi transportat la un spital din București;
– pasager autoturism, femeie 34 ani, conștientă, asistată de SAJ, care a fost transportată la UPU – Spitalul Județean Ploiești;
– pasager autoturism, bărbat, conștient, cu leziuni minore, primește îngrijiri medicale la fața locului.

 

Dă click pe poze pe a le vedea la dimensiune mare

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.