Politistii cer ajutor pentru identificarea hotului de bijuterii din Ploiesti

0 261

Politistii cer ajutor pentru identificarea hotului de bijuterii din Ploiesti. Ei fac publice imagini suprinse de camerele de vederi din apropierea locului unde s-a dat lovitura.

La data de 17 ianuarie a.c., în jurul orei 12.00, un bărbat a pătruns într-o bijuterie din Ploiești, de unde, amenințând cele două vânzătoare cu o sabie, a reușit să sustragă 825 de grame de bijuterii din aur. Prejudiciul este estimat la peste 140.000 de lei.

Întrucât acesta avea fața acoperită cu o cagulă, până la acest moment, nu a fost identificat.

În urma investigațiilor, polițiștii au reușit să obțină imagini surprinse de camere de luat vederi din proximitatea locului faptei, în care apare un bărbat a cărui identificare ar putea contribui la soluționarea cauzei.

Din datele obținute până în prezent, reies următoarele semnalmente ale acestuia: 1,70 – 1,75 metri înălțime, constituție robustă, ar avea în jur de 30-35 de ani, calviție și, așa cum se observă din imagini, avea barbă mare, neagră și purta, la acel moment, pantaloni tip camuflaj de culoare deschisă, geacă de culoare neagră, cu glugă, și era încălțat cu bocanci (ghete) de culoare neagră.

Persoanele care dețin informații ce ar putea conduce la identificarea bărbatului din imagini, sunt rugate sa apeleze telefonic Poliția Municipiului Ploiești la numărul 0244.595.355, sau să trimită un mesaj pe adresa de mail cristian.dumitru@ph.politiaromana.ro.

CITEȘTE ȘI: Ploiesti: Galerie foto de la bijuteria de unde s-a furat aur

A aparut poza cu suspectul jafului de la bijuteria din Ploiesti

Ziarul de PloieștiLasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.