Politistii buzoieni s-au ingrozit cum i-au gasit pe unii agenti de paza

0 753

Politistii buzoieni s-au ingrozit cum i-au gasit pe unii agenti de paza, într-un control care a avut loc în noaptea de 19 spre 20 decembrie a.c., în intervalul orar 23:00 – 03:00.

Au fost efectuate verificări la obiective industriale, societăţi comerciale şi unităţi sanitare pentru verificarea modului în care agenţii de pază se conformează obligaţiilor ce le revin conform fişei postului.

Poliţiştii au efectuat controale la 80 de obiective, ocazie cu care au fost verificaţi 89 de agenţi de pază.

Ca urmare a neregulilor constatate au fost aplicate 11 sancţiuni contravenţionale conform Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor valoarea totală a sancţiunilor fiind de 3500 de lei.

Printre cei sancţionaţi au fost doi agenţi de pază care se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice iar alţi doi au fost găsiţi dormind în post.

Totodată, întrucât au fost sesizate aspecte ce ţin de nerespectarea cadrului legal privind legislaţia muncii, poliţiştii au întocmit notificări ce au fost înaintate instituţiei competente în soluţionarea acestora.

La activitate au participat peste 40 de poliţişti şi doi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău.

Controale de acest fel vor continua.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.