PNL Prahova a decis: Iulian Dumitrescu – candidatul liberalilor la președinția Consiliului Județean și Bogdan Nica – candidatul la Primăria Ploiești

0 503

PNL Prahova a decis: Iulian Dumitrescu – candidatul liberalilor la președinția Consiliului Județean și Bogdan Nica – candidatul la Primăria Ploiești. Cei doi se vor duela cu Virgiliu Nanu, respectiv Andrei Volosevici de la PSD.

Primarii liberali din judeţul Prahova au trimis o scrisoare deschisă conducerii Partidului Naţional Liberal, în care îşi manifestă susţinerea pentru candidatura lui Iulian Dumitrescu în vederea unui nou mandat de preşedinte de CJ. Solicitarea a fost materializată şi printr-o decizie luată astăzi, în unanimitate, în cadrul Colegiului Director Judeţean al PNL Prahova.

În același for, Bogdan Nica, directorul Spitalului Județean de Urgență „Constantin Andreoiu” Ploiești, a fost votat drept candidatul PNL la Primăria Municipiului Ploiești.

Printre argumentele aleşilor locali de susținere a candidaturii lui Iulian Dumitrescu se numără performanta fără precedent a acestuia in atragerea de fonduri europene, valoarea totală a proiectelor contractate în ultimii trei ani şi jumătate depăşind suma de trei miliarde de euro,de zece ori mai mare decat in mandatul anterior.

De asemenea, au fost demarate lucrarile la centurile ocolitoare de la Comarnic, Azuga-Bușteni, Păulești, Mizil și Câmpina, reabilitarea extinderii reţelelor de apă şi canal în 42 de localități din județul Prahova, înființarea rețelei de gaze naturale în 9 localități de pe Valea Slănicului, dar şi investițiile fără precedent la Spitalul Judeţean de Urgență Constantin Andreoiu Ploieşti, condus de Bogdan Nica.

Sunt proiecte importante și mari aşa cum nu au existat nicicând după Revoluţie. Pentru toate, am muncit mult și greu, împreună, în echipă. Ele au fost posibile datorită unei colaborări bune şi eficiente între unităţile administrativ teritoriale şi Consiliul Judeţean condus de Iulian Dumitrescu. În acest moment, Prahova nu îşi permite experimente administrative şi costurile unor blocaje sunt absolut uriaşe. Judeţul nostru are nevoie de continuitate”, se arată în scrisoarea deschisă a primarilor PNL din Prahova.

În opinia semnatarilor scrisorii, Iulian Dumitrescu este garanția că proiectele începute vor fi duse la bun sfârșit și că localitățile Prahovei vor continua să se dezvolte și să prospere.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.