PMP Prahova si-a prezentat candidatii. Catalina Bozianu, propunerea pentru presedintia Consiliului Judetean

0 112

PMP Prahova si-a prezentat candidatii. Catalina Bozianu, propunerea pentru presedintia Consiliului Judetean, la alegerile locale care vor avea loc pe 27 septembrie 2020.

Partidul Mișcarea Populară, formațiune politică înființată cu susținerea fostului președinte Traian Băsescu, a anunțat, într-un eveniment public, care a avut loc duminică, la Ploiești, care sunt reprezentanții Organizației Prahova care vor fi votați la scrutinul de peste două săptămâni.

Lista este deschisă chiar de președintele filialei județene, deputat Cătălina Bozianu, care este singura femeie candidat pentru funcția de președinte al CJ Prahova.

Sub sloganul ”Să ne fie bine acasă, în Prahova!”, PMP vine cu liste de candidați în 99 de localități și cu propuneri de primari în 80 de localități.

Iată ce a declarat Cătălina Bozianu, la lansare:

Cei mai mulți dintre candidații noștri sunt oameni noi intrați în politică. Sunt oameni de ispravă oameni harnici și cinstiți, cu profesii și cariere, oameni care au din ce să trăiască și fără politică. Sunt oameni respectați în comunitățile lor. Au venit alături de noi și le mulțumesc încă o dată pentru asta, pentru că au găsit în Partidul Mișcarea Populară Prahova o echipă deschisă și dinamică, o echipă orientată către faptele de natură să ne fie mai bine tuturor. Prahovenii nu mai cred în lozinci politice. Alegerile acestea locale nu sunt despre politică, ci despre oameni și despre cum procedăm ca să le fie bine tuturor, acasă în Prahova.

Să ne fie bine acasă în Prahova înseamnă să facem din Prahova un loc mai bun de trăit. Eu cred că Prahova poate și trebuie să devină cel mai dezvoltat județ din România. Avem un județ cât o țară, cu de toate, avem și resurse naturale și locuri minunate și mai ales oameni buni.

Aceasta nu este o simplă declarație politică ci un moment de sinceritate, pentru că și eu sunt prahoveană get beget și mamă a doi copii și îmi doresc să trăiesc într un județ bogat și civilizat în care oamenii sunt respectați, în care copiii să își dorească să rămână lângă mine acasă. Știu că prahovenii s-au săturat de promisiunile și de vorbele goale ale politicienilor. De prea multe ori cei care au condus județul Prahova în ultimii 20 de ani ne-au păcălit cu proiecte care se realizează doar pe hârtie.
Deși Prahova este unul dintre cele mai bogate județe din România, avem zeci de localități în care infrastructura de bază lipsește și nu doar în comune, ci și în orașe sunt destule străzi care nu au canalizare sau apă curentă sau gaze. Pentru noi aceasta va fi prioritatea numărul unu de investiții. Poluarea este cea mai mare problemă pentru o mare parte din oamenii din județ. Ploieștiul este poate cel mai poluat oraș din România, abia mai respirăm și în Băicoi și la Brazi. A venit timpul să acționăm. Noi vom refuza să fim complicii marilor poluatori. Vor găsi în noi un partener numai dacă vor înțelege să respecte standardele de mediu, așa cum o fac în alte țări din Uniunea Europeană. Cu mijloacele legale pe care le avem la dispoziție le vom impune respectarea acestor standarde. De asemenea în parteneriat cu primăriile vom amenaja centuri verzi care să-i ferească pe oameni de efectele poluării.

Să ne fie bine acasă în Prahova, înseamnă să avem grijă de copiii noștri. În Prahova avem 621 de unități școlare. Dintre acestea prea puține sunt grădinițe sau creșe. Cele mai multe nu sunt dotate corespunzător și doar câteva au personal medical. Încă mai avem și școli cu toaleta în curte. E momentul unei schimbări. Trebuie să construim grădinițe, afterschool-uri în cât mai multe localități prahovene. Personal medical disponibil în fiecare școală, program județean de dotare a școlilor cu calculatoare, tablete și laptopuri pentru elevi și cadrele didactice.

Să ne fie bine acasă în Prahova înseamnă cu adevărat grijă de sănătatea oamenilor. De aproape 20 de ani ni se tot promit spitale și în Ploiești și în celelalte orașe ale Prahovei. Ba uneori chiar și în comunele mai mari. Spitalele au rămas pe hârtie iar sănătatea prahovenilor la mila lui Dumnezeu. A venit momentul să facem și lucruri concrete, atât cât ne permit bugetele noastre. Spre deosebire de spitale, care implică sume mari de bani de la buget, putem construi sau amenaja câte un dispensar în fiecare sat.
Ca să ne fie bine acasă în Prahova avem nevoie de o economie puternică, dinamică, cu infrastructură dezvoltată în care autoritățile locale sunt partenerii întreprinzătorilor și nu inamicii lor. La Consiliul Județean trebuie să ne batem pentru realizarea autostrăzii Comarnic-Brașov, cu care suntem mințiți de 20 de ani de toate guvernele. Ca parlamentar am pus mereu presiune pe Ministerul Transportului să-i informeze pe prahoveni cu privire la stadiul banilor tocați pe hârtii și proceduri. Ca președinte al Consiliului Județean voi face tot ceea ce depinde de mine pentru ca autostrada să se construiască.

Dragi prieteni și colegi, să ne fie bine în Prahova înseamnă să respectăm și să promovăm ceea ce avem mai bun în județ, oameni, locuri, produse, tradiții! Înseamnă să îi respectăm pe prahoveni și să administrăm județul transparent și ascultându-i mereu pe oameni”!

  • Ce mesaje au fost transmise de către conducerea Partidului Mișcarea Populară

Evenimentul de duminică s-a bucurat și de prezența lui Eugen Tomac – președintele PMP și a Ioanei Constantin-secretar general adjunct PMP.

Prahova, în prima linie
Județul Prahova a fost puternic încercat în ultimii 30 de ani. Deși este un județ cu resurse uriașe, acestea au fost gestionate prost și nu au adus bunăstarea îndelung promisă prahovenilor.
Însă dacă există o persoană dedicată total județului Prahova, aceea este Cătălina Bozianu. Cu o vastă experiență în administrația publică, cu o bogată activitate parlamentară, colega noastră deputat a intrat în cursă pentru șefia Consiliului Județean Prahova.
Urmărindu-i pe toți adversarii săi, îmi dau seama că nu exagerez cu absolut nimic când spun că este cel mai bun și cel potrivit candidat pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Prahova.
Dragă Cătălina, toată echipa PMP este alături de tine și de colegii noștri care luptă în municipiu, orașe, comune. Succes!
Bineînțeles, îi urez mult succes și lui Adrian Pițigoi, viitorul Primar al Muncipiului Câmpina!
Toți pentru Prahova!” – a spus Eugen Tomac, președintele PMP.

Cătălina Bozianu este cea mai bună soluție pentru Consiliul Județean Prahova
În Prahova, PMP e singurul partid care a ales să meargă demn în alegeri, pe propriile picioare, restul partidelor s-au ascuns sub 3-4 sigle și alianțe strâmbe. Colegii mei din PMP Prahova vor un județ prosper, în care oamenii să rămână.
La Câmpina, Adrian Pițigoi va câștiga Primăria, la fel cum cred în rezultatul bun pe care îl va obține jurnalistul Alex Ferariu la Breaza. În multe alte localități, de la Ploiești unde îl susținem pe Dragoș Rădulescu, până la Comarnic, sunt convinsă că vom face performanță.
Colegii mei au vorbit azi în programele lor politice despre extinderea rețelei de gaze, despre infrastructură și turism. Am convingerea că vor reuși să schimbe în bine un județ mare și bogat, dar extrem de căpușat de baroni. Galbeni și roșii.
PMP Prahova, veți fi câștigători! Succes!” – a transmis și Ioana Constantin, secretar general adjunct al PMP.

(P) Articol comandat de PMP Prahova

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.