PMP Prahova îți prezintă motivele pentru a vota candidații acestui partid (P)

0 80

PMP Prahova îți prezintă motivele pentru a vota candidații acestui partid. Mișcăm România prin fapte, nu prin vorbe, cu sinceritate și renunțând la ipocrizie.

Mulți dintre oameni sunt sătui de politică și de vorbe goale. Mai ales, de ipocrizia politicienilor care îi tot mint că fac reforma statului și a clasei politice, dar, în realitate, nu mișcă nimic.

Noi le spunem că au o opțiune pentru a scăpa de minciuna politicianistă: PMP!

Partidul Mișcarea Populară a dovedit că este singurul partid care își respectă agenda și angajamentele asumate în fața alegătorilor.

Ne susținem proiectul de lege de reducere a numărului de parlamentari la 300, conform voinței românilor exprimată la referendumul din 2009, așa cum am făcut-o și cu proiectul de revenire la alegerea primarilor în două tururi.

Partidul Mișcarea Populară este singura formațiune parlamentară care susține în mod sincer desființarea pensiilor speciale, care consumă nejustificat banii plătiți de români prin taxe și impozite și care înseamnă, în opinia noastră, furt. Singura excepție pe care o tolerăm sunt oamenii care merită cu adevărat respectul nostru, care și-au făcut datoria față de România și față de români: foștii veterani de război și foștii deținuți politici.

Spre deosebire de alte partide, care pretind, pe vorbe, că susțin desființarea acestor pensii aberante, noi nu folosim trucuri legislative care permit Curții Constituționale să respingă desființarea sau impozitarea. Am promovat, încă din 2018 un proiect de lege de desființare a pensiilor speciale, iar președintele nostru, Eugen Tomac, este primul parlamentar care a anunțat public că renunță la acest cadou nemeritat făcut de un stat măcinat de corupție instituțională.

România a ajuns țara din Uniunea Europeană cu cel mai mare număr de cazuri de persoane traficate de clanurile interlope. Românii cunosc bine această realitate și vor ca autoritățile statului să-și facă datoria ferm și imediat! Partidul Mișcarea Populară vine în întâmpinarea dorinței românilor cinstiți și propune o lege „anti-clan”, prin care atribuțiile Poliției în combaterea traficului de persoane să fie extinse, iar lupta oamenilor legii cu interlopii să fie mai bine finanțată.
Noi credem că România este a oamenilor cinstiți, nu a traficanților, a interlopilor și a complicilor acestora din instituțiile statului!

Lucrăm la un program economic național destinat cu prioritate antreprenorilor români afectați de pandemie. Pe partea de sănătate publică, noi am depus la Parlament un proiect de lege nouă și mai bună, prin care eliminăm baronii hoți din sistem, din spitale și DSP-uri. De asemenea, prin legea noastră a sănătății, dăm o șansă de relansare producției românești de medicamente și vaccinuri.

Partidul Mișcarea Populară este singura formațiune care propune un program realist și coerent de extindere a rețelei naționale de gaze. Considerăm că este inadmisibil ca, în anul 2020, doar o treime dintre casele românilor să beneficieze de acest standard minim de civilizație, în condițiile în care țara noastră este producător net de gaze naturale! Pe termen scurt și mediu (patru ani), ne propunem ca minimum 65% dintre gospodăriile românești să fie racordate la gaze. Inclusiv la noi acasă, în Prahova, unul dintre cele mai dezvoltate județe ale României.

Fermierii și producătorii români trebuie sprijiniți. Mai ales acum! Partidul Mișcarea Populară a prevăzut, în programul de guvernare, măsuri de sprijin. Și directe – compensații și stimulente – și indirecte: facilitarea accesului la fondurile europene pentru dezvoltarea fermelor sau a afacerilor din agricultură.
De asemenea, cerem autorităților statului să renunțe la măsura nedreaptă a închiderii piețelor în condițiile în care hypermarket-urile rămân deschise.

În Prahova, ne vom continua campania începută la alegerile locale, orientată către preluarea problemelor oamenilor în încercarea de a le rezolva.

Ne bucurăm că din ce în ce mai mulți oameni ne privesc cu încrederea că Partidul Mișcarea Populară este soluția corectă pentru Prahova și pentru România.

Pentru că noi vrem, știm și putem mișca România către un viitor mai bun. Pentru că suntem prahoveni ca tine, care țin cu tine.

ECHIPA PMP-PRAHOVA: PRAHOVENI CA TINE, CARE ȚIN CU TINE
Echipele noastre de candidați la Camera Deputaților și Senat sunt formate numai din prahoveni.
Candidații noștri sunt oameni care au câștigat respectul, încrederea și votul unei mari părți a celor din comunitățile în care trăiesc.
Candidații noștri sunt oameni buni, competenți, cinstiți, care țin la localitatea lor, la județul lor, la România.
Candidații noștri sunt prahoveni ca tine, care țin cu tine.
Candidații noștri sunt numărul 1 pe buletinele de vot. Alege-i!

(P) Advertorial comandat de PMP Prahova

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.