PMP Prahova incearca sa iasa de sub 5% si ii ataca pe senatorii Savu (PSD) si Volosevici (PNL)

0 188

Partidul Mișcarea Populară filiala Prahova trăiește, dar mai mult pe facebook. Organizația condusă de Cătălina Bozianu încearcă să salte capul de sub procentul de 5%, așa că atacă atât stânga, cât și dreapta.

Ultima postare îi are în centrul atenției pe senatorii Daniel Savu și Andrei Volosevici, tema fiind Spitalul de Pediatrie Ploiești.

Deși spune că cei doi au abordat subiectul din interes politic, PMP Prahova nu dă nicio soluție clară. În fapt, își vede de propriile interese….la fel ca și celelalte partide.

„Domnilor senatori Savu si Volosevici, lăsați gargara electorală”

„Când am luat contact cu ideea PNL Prahova de a organiza o dezbatere pe marginea situației noului Spital de Pediatrie din Ploiești, am avut rețineri întemeiate să ne exprimăm un punct de vedere asupra inițiativei. Cunoscând personajele, miza și interesele participanților, ne era teamă că acest demers foarte bun în esență va fi făcut praf de interesele politice de partid sau personale. Ne era clar ca senatorul Volosevici a văzut în situația critică a relocării Spitalului pretextul ideal să-şi lanseze campania electorală. Chiar dacă este controversată, și chiar dacă fostul primar PSD aflat acum în arest nu a facut nimic concret pentru realizarea obiectivului, tot la fel de evident ne era că PSD-ul va ține cu dinții de idee din calcule 100% politice.
Nu am avut nicio reacție publică referitoare la acest subiect, tocmai pentru că noi, PMP Prahova, considerăm că situația trebuie rezolvată în interesul ploieștenilor și al prahovenilor cu calm, în liniște, fără orgolii politicianiste. Am constatat astăzi că de ce ne-a fost teamă, nu am scăpat. Eram siguri că, aflați deja în campanie electorală, cei de la PSD și PNL vor transforma totul în circ și vor uita de ce s-au întâlnit și anume rezolvarea unei probleme uriase a comunității.
Astăzi am văzut cum doi senatori, Daniel Savu – PSD și Andrei Volosevici – (azi)PNL, au transformat în „spectacol” politic această problemă reală a orasului. Ceea ce ne întărește convingerea că, în fapt, întâlnirea de săptămâna trecută nu a fost altceva decât primul episod al unei campanii electorale pentru funcția de primar al Ploieştiului.
Domnilor senatori, lăsați pentru un moment orgoliile si calculele politice și gandiți-vă măcar o dată la interesul ploieştenilor.
Prin pârghiile pe care le aveți atât în administrația locală cât și în cea centrală, lăsați gargara electorală și haideți să găsim împreună o soluție în interesul comunității. Fiți convinși că oamenii știu pe cine și de ce să aleagă primar al Ploieştiului.”

Echipa de conducere a PMP Prahova

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.