Ploiești: Un consilier local atrage atenția asupra mașinilor care blochează străzile din preajma școlilor și dă un exemplu concret

0 290
Intersecția dintre strada Trotuș și strada Grindului blocată

Ploiești: Un consilier local atrage atenția asupra mașinilor care blochează străzile din preajma școlilor și dă un exemplu concret, din Cartierul Andrei Mureșanu.

Iată ce a scris Aurelian Tudor, ales din partea PNL:

De 5 luni am solicitat și propus soluție, în cadrul ședinței de CL, pentru instituirea unor sensuri unice și crearea unei benzi de Kiss & ride in zona scolii Andrei Mureșanu.
Până în prezent, am fost convocat o singura data, in luna august, sa particip la ședința comisiei de circulație pentru a susține propunerea. La respectiva ședința, nefiind in localitate (fiind anunțat cu o zi înainte de ședință), atât eu cât și Dragos Machitescu am fost prezenți on-line, și o ora cat a ținut ședința, au fost microfoanele oprite, nu am putut asculta ce s-a discutat, nu ni s-a dat cuvântul, iar apoi s-a suspendat ședința. Acesta este respectul acordat consilierilor locali de către domnul Primar! Ulterior am fost informați că s-a amânat luarea unei decizii.
Și uite cum dimineața se blochează totul în zona scolii Andrei Mureșanu! Pozele sunt din această dimineață!
Acesta este respectul aratat de primar și aparatul din subordine ploieștenilor din zona, copiilor și părinților !”

Cazul nu este sigular, acest lucru se întâmplă și în alte zone ale municipiului, din cauza părinților care țin să-și aducă și să-și ia copiii de la unitățile de învățământ, cu autoturismele personale.

Până acum, nu s-a prezentat nici o soluție rezonabilă!

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.