Ploiesti: Si-a lasat masina avariata pe marginea soselei. Ce s-a intamplat dupa aceea e de poveste

0 186

Luni, în jurul orei 20.00, dispeceratul Secției nr. 4 de Poliție Ploiești a fost sesizat de un bărbat care ar fi observat lipsa autoturismului personal, pe care l-ar fi parcat pe o stradă din zona de sud a municipiului, avariat în urma unui accident rutier.

Deplasându-se la fața locului, polițiștii, în timp ce efectuau cercetări cu privire la aspectele sesizate, au observat în trafic o autoutilitară care ar fi transportat un autoturism care corespundea descrierii oferite de apelant.

După oprirea autoutilitarei, polițiștii au stabilit că cei doi ocupanți ar fi achiziționat autoturismul reclamat ca furat de la un bărbat care ar fi pretins că este rudă cu proprietarul și care, anterior ar fi mutat vehiculul pe o altă stradă.

Bunul în cauză a fost recuperat de polițiști și predat persoanei vătămate, fiind, de asemenea identificată persoana bănuită de comiterea infracțiunii de furt.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, cercetările urmând a fi continuate pentu stabilirea întregii activități infracționale.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.