Ploiești: Mașină răsturnată pe strada Văleni (FOTO)

0 863

Ploiești: Mașină răsturnată pe strada Văleni. Accidentul a avut loc marți după-amiază.

Nu se știe exact ce s-a întâmplat, respectiv dacă a avut loc un impact între două autoturisme, ca urmare a unei neacordări de prioritate, sau șoferul a vrut să evite ceva.

Cert este că mașina s-a răsturnat pe partea șoferului și a ieșit destul de șifonată.

UPDATE 1: ISU Prahova a transmis că în eveniment au fost implicate 4 autoturisme, dintre care unul era parcat, în care se aflau 4 persoane. Toate sunt conștiente și sunt asistate medical de către echipajele SMURD și SAJ.

UPDATE 2: Se pare că șoferul din mașina răsturnată a fost transportat la UPU – Spitalul Județean.

UPDATE 3: Poliția rutieră susține că, din primele verificări, a reieșit faptul că o femeie în vârstă de 74 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Alexandru Depărățeanu, la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 42 de ani, care tracta o platformă pe care era fixat un alt autoturism.

În urma coliziunii, autoturismul condus de bărbatul de 42 de ani a fost proiectat în alt vehicul, oprit pe trotuarul din stânga a sensului de mers Nord către Centru.

De asemenea, în accident a mai fost implicat un al patrulea autoturism.

Conducătorii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Traficul este dirijat de către polițiștii rutieri.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Ziarul de Ploiești

FOTO: Bocan Alex 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.