Ploiesti: Fost candidat la functia de primar, numit consilier local

0 422

Ploiesti: Fost candidat la functia de primar, numit consilier local. Răzvan Enescu (PLUS) a venit în locul lui Mihai Polițeanu (USR).

Cum cele două formațiuni au format o alianță în alegerile locale de anul trecut, era evident că, odată cu alegerea lui Polițeanu ca deputat, acesta urma să fie înlocuit în CL Ploiești de următorul membru supleant.

Răzvan Enescu (36 de ani – foto sus) a fost candidatul USR+PLUS pentru funcția de primar. A ieșit pe locul III, după Andrei Volosevici și Cristian Ganea, cu 14,16% (aproape 8.800 de voturi obținute).

A terminat Facultatea de Arhitectură la Universitatea “Ion Mincu” București și are un master obținut în “Dezvoltare Durabilă și Audit Energetic”.

Este antreprenor, având propria firmă de arhitectură.

Tot în ședința CL Ploiești de astăzi, Dragoș Machițescu (36 de ani – foto jos) i-a luat locul Zoiei Staicu (mutată ca manager la Regia Autonomă de Servicii Publice), pe lista PNL de aleși locali.

Acesta susține că are un master în Managementul Sectorului Public, obținut la Facultatea de Știinte Economice din cadrul UPG Ploiești.

Deține un salon de tatuaje în oraș și este fan înfocat al FC Petrolul. Recent, el și-a dat demisia din funcția de președinte al Uniunii Suporterilor Petroliști, pentru a se dedica politicii.

Ziarul de Ploiești

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.