Ploiesti: Elevul de la Colegiul Economic „Virgil Madgearu”, bolnav de leucemie, a decedat in Italia

0 332

După mai multe luni de luptă intensă cu o boală incurabilă, Mădălin Ivan (19 ani), elev la Colegiul Economic Virgil Madgearu Ploiești, a părăsit această viață. S-a stins în Italia, acolo unde fusese trimis la o clinică medicală, după ce colegii de liceu, dar și artiștii din Prahova i-au dat o mână de ajutor ca să strângă banii necesari.

„Buna ziua, incep prin a va multumi ca ati fost langa mine in toata perioada aceasta. Astazi m-am nascut pentru a 2a oara intr-o zi minunata ! In urma cu putin timp am terminat transplantul de maduva. Dupa lungi luni de tratament s-a putut efectua acest lucru la o clinica in Italia cu o compatibilitate de 50% de la tatal meu. Acum suntem amandoi bine si speram sa trecem cu bine si de perioada ce urmeaza. Va multumesc pentru ajutor si pentru ca sunteti in continuare alaturi de mine! Va imbratisez ! — feeling good with Camelia Ivan and Ivan Florin in San Giovanni Rotondo.” – acesta a fost ultimul mesaj scris de Mădălin pe facebook. 

Vestea morții sale a picat ca un trăsnet, ieri după-amiază.

Mulți cunoscuți, colegi au transmis condoleanțe familiei și și-au exprimat regretele pentru dispariția prematură a lui Mădălin.

Dumnezeu să-l odihnească !

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.