Ploiesti: De ce atatia jandarmi la un meci cu Insulele Feroe?

0 273

Peste 450 de jandarmi vor acţiona la nivelul municipiului Ploiești, pentru asigurarea ordinii publice în imediata apropiere a stadionului „Ilie Oană”, acolo unde se va juca partida România – Insulele Feroe, contând pentru calificarea la Campionatul European 2016, din Franța.

Suprinde numărul mare de forțe de ordine, ținând cont că la meciul Petrolul – FCSB, unul cu o miză mult mai mare pe plan local și cu un risc crescut, au fost doar 370 de jandarmi.

Or, dacă și la o partidă de asemenea natură ne așteptăm la confruntări sau alte manifestări huliganice, parcă am pierdut noțiunea de realitate.

Cu amatorii din Feroe, românii nu prea au ce împărți. Ei cu peștele, noi cu fotbalul…

Meciul începe la ora 19:00, duminică 29 martie.

În perioada 28.03.2015 orele 09.00 – 30.03.2015 orele 03.00, traficul auto va fi restricționat după cum urmează:
– Pe str. Alexandru Vlahuță (de la intersecția cu str. Mihai Bravu până la intersecția cu str. George Topârceanu) – închiderea în totalitate a zonei
– Pe str. Stadionului (de la intersecția cu str. Poștei, până la intersecția cu str. Alexandru Vlahuță)- închiderea zonei în ziua meciului între orele 15.00-23.00. Începând cu ora 17.00, această zonă va funcționa ca parcare pe întreaga durată a evenimentului, accesul urmând să se facă pe baza tichetetelor,,Parking” emise de organizator.
– Pe str. Mihai Bravu (de la intersecția cu str. Avram Iancu până la intersecția cu str. Udriște Năsturel)- închidere în ziua meciului între orele 15.00-23.00. Începând cu ora 17.00, această zonă va funcționa ca parcare pe întreaga durată a evenimentului, accesul urmând să se facă pe baza tichetetelor,,Parking” emise de organizator.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.