Ploiesti: Cine sunt vrajitoarele si vrajitorii care au dat cu subsemnatul pe la politie

3 1.133

În cursul dimineții de miercuri, polițiștii din Prahova au efectuat 5 percheziții domiciliare la 12 persoane, acuzate de înșelăciune și șantaj. Victimele – 30 la număr – au cotizat cu peste 200.000 de lei.

Printre numele vizate de anchetatori – conform unor surse judiciare citate de max-media.ro – se numără „Incontestabilul si renumitul Clarvãzãtor si Tãmãduitor Anghel Zãvranov” – alias ZĂTREANU ANGHEL GEORGE (foto), „Regina magiei Albe – Mama Elena” – alias ELENA LAURA BURTEA (foto), Baba Maria din Ploiești – alias MARIA BURTEA, celebrul Suraj Americanu – alias SURAJ ZĂTREANU ANGHEL, Diamond – alias ZĂTREANU ANGHEL și Lucică a lui Timișoara – alias LUCICĂ MANTU.

Deși nu o să vă vină să credeți, „Mama Elena” a apărut la TVR3, lucru cu care se și lăuda pe site-ul propriu (reginamagieialbe.ro/).

Nici amicul ei, „Incontestabilul si renumitul Clarvãzãtor si Tãmãduitor Anghel Zãvranov” nu se lăsa mai prejos, fiind specializat în magie albă, magie neagră, tarot și multe altele (tamaduitor-clarvazator.com/).

Polițiștii prahoveni au altfel de date despre ei: „Cei în cauză sunt bănuiţi că, începând cu ianuarie a.c., ar fi indus în eroare 30 de persoane, din țară și din străinătate. Telefonic ori prin intermediul unor anunțuri online, aceştia ar fi promis rezolvarea unor probleme personale și de sănătate, în schimbul unor sume de bani. Victimele care refuzau achitarea sumelor solicite ar fi fost șantajate de cei în cauză, fiind amenințate că persoanele apropiate lor vor deceda sau vor avea de suferit.”

Reclama dupa Articol
3 Comentarii
  1. […] Ploiesti: Cine sunt vrajitoarele si vrajitorii care au dat cu subsemnatul pe la politie […]

  2. […] Ploiesti: Cine sunt vrajitoarele si vrajitorii care au dat cu subsemnatul pe la politie […]

  3. […] CITEȘTE ȘI: Ploiesti: Cine sunt vrajitoarele si vrajitorii care au dat cu subsemnatul pe la politie […]

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.