Ploiesti: Celebrul interlop Basarab testeaza nervii politistilor rutieri si a sofat iarasi cu permisul suspendat

1 301

oprit de politia rutieraPetre Oprea, cunoscut mai degrabă după porecla de Basarab, refuză să cedeze în fața polițiștilor rutieri din Ploiești și a fost prins din nou la volanul unui autoturism, deși avea permisul suspendat.

Individul, care are renumele de interlop, dar a ajuns acum la onorabila vârstă de 72 de ani, se află sub măsura controlului judiciar, care îi interzicea să conducă autovehicule pe drumurile publice.

El a ajuns în această situație după ce a fost surprins în repetate rânduri (7 acte materiale) conducând prin municipiu, având acest drept suspendat.

Recent, Basarab a fost depistat din nou conducându-și autoturismul pe o stradă din municipiu, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Ploiești oprindu-l pentru control.

Despre acest fapt, polițiștii au informat procurorul de caz, care urmează a sesiza instanța de judecată, în vederea analizării oportunității de a înlocui măsura controlului judiciar cu cea a arestului preventiv.

[…] CITEȘTE ȘI: Celebrul interlop Basarab testeaza nervii politistilor rutieri si a sofat iarasi cu permisul suspend… […]

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.