Ploiesti: Angajate de la Electrica, internate de urgenta din cauza coronavirusului

0 1.616

Ploiesti: Angajate de la Electrica, internate de urgenta din cauza coronavirusului. Este vorba despre salariate de la casieria de pe str. Gheorghe Doja.

În urmă cu câteva zile, una dintre salariate – care lucrează cu publicul – a început să se simtă rău și să manifeste simptome. A fost testată și s-a dovedit că este infectată cu noul virus.

Din păcate, nu se știe cine a fost sursa care a adus COVID-19 acolo.

Cert este că și alte 2 colege, printre care și fata lui Ovidiu Negulescu, fostul director adjunct de la SGU Ploiești, în prezent director la  Compania de Servicii Publice și Energii Regenerabile (CSPER) Prahova, au contactat și ele boala.

Toate angajatele de la Electrica, testate pozitiv cu coronavirus, au fost internate la secția de Boli Infecțioase de la Movila.

În același timp, DSP Prahova a decis închiderea sediului și a trecut la testarea întregului personal care lucrează pe strada Gheorghe Doja.

Ovidiu Negulescu a contactat Ziarul de Ploiești și a precizat că, imediat ce fata a primit rezultatul pozitiv, a decis să se autozoleze la domiciliu și să se testeze cu întreaga familie. Astăzi, el, soția și soacra au primit vestea că nu ar fi infectați.

Rămâne de văzut ce rezultate vor fi după declanșarea anchetei epidemiologice și cât de multe persoane au fost infectate.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.