Peste 300 elevi de liceu din Mizil vor invata intr-o cladire noua (FOTO)

0 1.476

Peste 300 elevi de liceu din Mizil vor invata intr-o cladire noua. Este vorba despre un corp adăugat Colegiului Tehnologic “Tase Dumitrescu”.

Construcția a fost recepționată recent, după ce lucrările au durat 11 ani.

Primarul din Mizil, Silviu Călin Negraru, a declarat pentru Ziarul de Ploiești că ridicarea noului corp de liceu a pornit în 2008, dar din cauza lipsei de finanțare întreaga clădire intrase în degradare, fiind abandonată.

“Fără să mă laud, dar corpul de clădire începuse să se deterioreze, deși se consumaseră deja 7 milioane de lei. Pentru că mi s-a părut o prioritate, deoarece peste 300 de elevi nu aveau cum să învețe de dimineață, pentru că nu mai era spațiu disponibil, am apelat la bunăvoința Guvernului. Din fericire, după mai multe eforturi, inclusiv personale, am primit prin programul PNDL suma de 4 milioane de lei, cu care am finalizat lucrările”,a precizat edilul-șef al orașului.

Noul corp de clădire conține 10 săli de clasă, dar și alte dotări moderne (vezi foto). După cum se poate vedea, arată foarte bine.

Dar ce-i mai important, este că nu se va mai învăța în două schimburi, mai ales că iarna este întuneric de la ora 17:00.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.