Performanță uluitoare pentru echipa de fotbal din comuna Păulești. A trecut de baraj și joacă în Liga a III-a

FOTO și VIDEO în exclusivitate

0 1.311
La finalul manșei a II-a, din barajul de promovare în Liga a III-a

 

Performanță uluitoare pentru echipa de fotbal din comuna Păulești. A trecut de baraj și joacă în Liga a III-a, ceea ce reprezintă visul primarului Sandu Tudor.

Investițiile realizate de administrația locală au dat roade, mai greu, dar au dat!

CS Păulești a câștigat campionatul în Liga A Prahova, cu 83 de puncte, la finalul sezonului 2021 – 2022, o performanță repetată după 6 ani de așteptare grea.

De data aceasta, spre deosebire de ce s-a întâmplat în trecut, echipa susținută financiar de la bugetul comunei avea o șansă reală de a merge mai sus, pentru că edilul Sandu Tudor a găsit un sponsor dispus să investească și el, în următorul sezon.

Practic, Primăria Păulești avea asigurat bugetul pentru Liga a III-a, un vis mai vechi, dar neatins până acum.

În calea echipei mai era doar barajul cu AFC Victoria Adunații Copăceni, din județul Giurgiu.

În primul meci, care s-a desfășurat la Păulești, pe cochetul stadion modernizat în ultimii ani de administrația locală, echipa Clubului Sportiv Local a jucat bine, dar la final scorul arăta 0-1. Oaspeții au profitat  și au plecat victorioși.

Nimeni nu mai credea într-o calificare!

Începutul meciului de la Giurgiu

Și a venit meciul thriller de la Giurgiu. Jucătorii pregătiți de antrenorul-jucător Florin Pripu s-au mobilizat exemplar și au reușit imposibilul: au bătut cu 3-1 în deplasare.

La pauză a fost 2-0, prin golurile marcate de Cristian Vasile. Oaspeții au revenit în repriza a II-a, pentru 1-2, și păreau în stare să egaleze.

Numai că nu a fost așa. CS Păulești s-a dovedit o echipă concentrată, capabilă să pună presiune pe gazde, așa că, în minutul 90, Cătălin Comnoiu semna un nou gol și, automat, o victorie care trimite echipa prahoveană în Liga a III-a, care ține de Federația Română de Fotbal.

Ceea ce reprezintă o victorie nu doar sportivă, ci și una despre cum investițiile publice pot schimba soarta sportului.

După ce eforturi se făcuseră de la bugetul local anul acesta, pentru a investi în echipă, în condițiile de antrenament și în modernizarea bazei sportive, dar și ținând cont că aveam o șansă reală să promovăm într-o ligă superioară, pentru prima dată după 6 ani – pentru că am mai câștigat campionatul județean în 2016, dar atunci nu am găsit sponsor care să ne susțină financiar în Liga a III-a, unde sunt cu totul alte cheltuieli – această victorie a venit la fix. Felicit echipa, felicit staff-ul tehnic și managerii, și sunt mândru că am decis să susținem echipa de fotbal a comunei, deși unii credeau că banii se pierd. S-a dovedit că fiecare leu investit a dat roade!” – a declarat primarul Sandu Tudor.

Ziarul de Ploiești

La final, distracția!

Adresa ta de email NU va fi publicata.