Perchezitii la distribuitori de droguri din Brasov, care actionau in statiuni (VIDEO)

0 95

Perchezitii la distribuitori de droguri din Brasov, care actionau in statiuni de pa Valea Prahovei. Gruparea era formată din cinci persoane.

La data de 16 iulie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploiești, au indisponibilizat în urma perchezițiilor, aproximativ 40 de grame de cannabis, comprimate MDMA, o plantă de cannabis, MDMA Cristal, semințe de cannabis, cântare, grindere, mai multe recipiente și plicuri folosite la ambalarea și depozitarea drogurilor, precum și 3.600 de lei.

Polițiștii au documentat, începând cu luna septembrie 2019, activitatea infracțională a unei grupări infracționale formatădin 5 persoane, implicată în traficul de droguri de risc și mare risc (cannabis, cocaină, comprimate de ecstasy și MDMA).

Din  cercetări a reieșit că, o parte din droguri ar fi fost distribuite în cluburi de pe Valea Prahovei și municipiul Brașov, până în prezent fiind depistate 25 de persoane ce s-arfi aprovizionat cu droguri pentru consum de la membrii grupării.

Persoanele vizate au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploiești pentru audieri, urmând ca după finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale.

La acțiune au participat polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, iar suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La activități au participat jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Burebista” Brașov și Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.