Perchezitii in Prahova, la persoane si societati implicate in camatarie si santaj

0 797

Perchezitii in Prahova, la persoane si societati implicate in camatarie si santaj. Polițiștii au descins în 12 locații pe raza orașelor Ploiești și Vălenii de Munte.

Astăzi, 11 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului de Ordine Publică și Poliției Orașului Vălenii de Munte efectuează 12 percheziţii la persoane bănuite de cămătărie și șantaj. Descinderile au loc pe raza municipiului Ploiești și orașului Vălenii de Munte.

Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada 2014 – prezent, persoanele bănuite ar fi împrumutat diverse sume de bani unor persoane din județ, iar pentru recuperarea lor ar fi solicitat dobândă. Totodată, persoanele în cauză ar fi săvârșit asupra persoanelor împrumutate fapte de șantaj.

7 persoane vor fi conduse la sediul poliției, pentru audieri.

La activităţi participă lucrători de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Matei Basarab Ploiești și Serviciul Criminalistic din cadrul I.J.P. Prahova.

Activitățile au beneficiat de suportul operațional al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.