Penitenciarul Ploiești scoate la concurs un post de economist

0 486

Penitenciarul Ploieşti  scoate la concurs, din sursă externă 1 post vacant   de execuţie  – ofițer (economist – financiar/contabilitate)  în cadrul sectorului economico-administrativ.

La concurs pot participa persoanele care îndeplinesc condiţiile generale, precum şi condiţiile specifice de ocupare a posturilor.

Dosarele complete se depun la sediul Penitenciarul Ploiești până la data de: 13.07.2023, inclusiv, ora 15:00.

Condiţiile specifice de ocupare a posturilor, probele de concurs, precum şi bibliografia şi tematica de concurs, Prezentarea generală a posturilor, normele şi baremele specifice privind organizarea, desfăşurarea şi evaluarea probelor cu caracter eliminatoriu sunt prevăzute în Anexele la anunţul de concurs şi se regăsesc pe site-ul A.N.P. https://anp.gov.ro/blog/concurs-de-ocupare-din-sursa-externa-a-22-posturi-vacante-de-ofiter-din-sectorul-economico-administrativ-din-a-n-p-si-unitati-subordonate/cât și pe site-ul Penitenciarului Ploiești: https://anp.gov.ro/penitenciarul-ploiesti/sursa_externa/

Informații privind condițiile generale și specifice de participare la concursurile din sursă externă se pot obține la sediul Penitenciarului Ploiești, str. Rudului nr. 49, Ploiești, județul Prahova, telefon: 0244/526.834 sau 0244/526.325 int. 132.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.